Get a free quote

Shangthistische klant

Natuurlijk weet je dat meisjes geen chocolade voeden, alleen punten geven aan de juiste letters. Dit is vooral het geval in het geval van relaties waarin elke inactiviteit door ons wordt behandeld voor een groot en licht gevoel.

Zodat u onmiddellijk zo bang voor u bent, merk ik dat de schaal van onze wens om een ​​stempel in mijn paspoort te krijgen en u bent extreem overdreven naar mijn man.

Hoewel dit natuurlijk niet betekent dat we klaar zijn om onze beste maanden door te brengen «Gewoon ontmoeten».

Ik ben het ermee eens dat dit van toepassing is op een paar weken van een handdruk, maar voor langere en diepe contacten is het redelijk om te verwachten, zo niet het resultaat, het is tenminste een soort positieve dynamiek.

Nou, je hebt waarschijnlijk gehoord dat het meestal gebeurt: kennis van ouders, meerdere jaren van het leven, poppen op het limousinemasker, zeven minuten, prachtig verouderd. Oké, ik maakte een grapje over poppen, maar over het algemeen denk ik duidelijk: als er een relatie is, zouden ze een perspectief moeten hebben.

Allereerst zijn we interessanter, en ten tweede, met een ander scenario voelen we ons misleid en ongelukkig en worden we al snel ondraaglijk.

Over het algemeen, zoals zwemmen, weet je waarschijnlijk.

Het was zo eerder? Ik liep met een jonge dame in een donkere straat, wikkelde haar handschoen – Geschat getrouwd. In onze onduidelijke tijden, de mate van interesse in mannen, die het oog wordt genoemd. En hier hebben we meisjes, onze geheimen.

Er zijn veel karakters die in de hersenen worden afgevuurd «Zhdy» ((«Hij leefde lange tijd»)). Risico dat ik u het belangrijkste zal blijven onthullen.

Dus signaal «Klant» Klinkt wanneer je…

Bespreek uw auto en werk met ons samen

We zullen zijn, «Bespreken» – Natuurlijk zei hij luid.

Integendeel, het wordt overgedragen in de monoloogmodus voor het derde uur en zweren angstaanjagende woorden «benzine pomp», «Pif» EN «adoptie», En we kijken je zorgvuldig aan, knikken periodiek en reflecteren of deze schoenen geschikt zijn voor een verbluffende rok. Bovendien begrijpt ieder van ons dat ik niets begrijp, en ik probeer niet eens het onderwerp in te voeren.

Akling soortgelijke afleveringen – Het beste argument voor wat wij, twee kunnen naast elkaar bestaan ​​en bijna bewegen.

Je hebt tenslotte altijd de kans om met een intelligent persoon te praten en ik heb het – Breng de avond met u door zonder residu uit te geven voor kracht op Delars van Long -Taze. Wat is geen familie -idyll?

Sport met ons

Letterlijk: liggen in bed – En in slaap vallen. En je bent niet dronken en machteloos (het spijt me dat we het woord taboe gebruiken in een tijdschrift voor mannen). Al deze dieren zijn instincten en gekreun van onze buren, laten we zijn, we zijn er niet tegen.

Maar niet alleen zij. Als een man nauwelijks wordt gevoeld tijdens een erectie, ontwikkelt onmiddellijke seksuele activiteit zich onmiddellijk, we beginnen deze mijnbouwmachines met orgasmes te voelen.

En realiseer je dat dit onze enige waarde, verdrietig en zelfs pijn is.

Eigenlijk is het dus zo handig, soms slaapt soms samen in een zin – En knuffelen samen. Als je gelooft in een verstandig vrouwelijk woordenboek, is het (en niet twee uur duizelingwekkende seksuele marathon) en er is echte nabijheid.

Ja, een belangrijke nuance. In de nabije toekomst moet je in geen enkele omstandigheid seks met mij vergeten om me plotseling te koelen.

We herhalen bij elke stap

«Gebaseerd op», «Ik ga naar een vergadering», «Districtskosten», «Verdomme, het begon» – Easmas, die in de vorm en inhoud meer op een boodschap lijken dan romantische correspondentie, betekent veel meer dan alles voor ons «Ik kus, ik wil gaan».

Allereerst zijn we kalm van hen. Ik bedoel, ik begrijp dat je vol bent en in deze kwestie, en daarom is het niet mogelijk om niet te eten, op een manicure of file te zitten voor een paar kilometer.

Ten tweede betekent het dat ik, vanwege de terminologie van de film «Ontmoet fockers», «Ik doe je vertrouwen in». U wordt aan mij ingediend (en u betwijfelt het rapport niet!) Als bijna een vrouw of moeder. En dit is een serieus aanbod om te winnen.

Vraag onze hulp

Stel dat u vanuit de winkel belt, wanhopig om erachter te komen wat «Fairi» – Met het aroma van Apple of Citroen – De microben vechten effectief. Ik bedoel, toon de comfortabele hulpeloosheid van het huishouden.

Oh, hoe is het goed en mannelijk – Los formaatproblemen over de hele wereld niet op in onze delicate armen «Die schuldig is?», «Wat moeten we doen?» EN «Do Jones Index zal vallen?», En vraag om hulp bij de kleintjes.

Ik weet niet wie je hebt zo tactisch (hoewel we waarschijnlijk worden geleerd), maar dit is het meest. Dus het zal voor mij heel gemakkelijk zijn om te geloven dat je zonder mij zult verdwijnen.

Geen pathos en ezel – Wrat, «God, ik kan het niet!», En veel gemakkelijker en helder.

OP «Moeilijk»

Of op een andere luidruchtige en domme film waarin we uit Almodovar komen – gelach. Zoals je weet, houden meisjes van intellectuelen en jongens van (of doen alsof ze liefhebben) – Achtervolg met schietpartijen en blijkbaar wordt er geen consensus op de vloer gegeven.

Vraag me niet waar de logica hier is, maar je levering lijkt niet grappig, maar welsprekend dapper.

Ja, het is moeilijk om de reputatie te riskeren, omdat het veel veiliger is om een ​​film te bekijken op dvd of in het gezelschap van dezelfde grote Pokemon als jij. Maar je kiest mij.

De conclusie is duidelijk: als we bedoeld zijn achter een https://stijve-penis.com/wat-is-erectiestoornis-en-hoe-wordt-het-behandeld/ emmer popcorn, is het alleen uit grote liefde. Zoals ze zeggen, bovenaan, in vreugde en verder «Roeren». Amen.

Hou van ons dronken

Het gaat niet om wanneer de jongedame lacht, hij gooit zijn benen overeind «Voornamelijk Instinte» En hij eist dat ze onmiddellijk spat met een glas spreuken.

Zo’n meisje zondigt niet om lief te hebben (althans met de voortzetting van het banket, dat ongetwijfeld zal zijn).

Nog iets, als ik alleen dronken word, en nu zal ik aan de telefoon schreeuwen en me afvragen dat ik naar huis neemt.

a) Je stelt geen domme vragen waar ik nu ben en wiens huis ik bedoel;

b) eerder komen dan in slaap te vallen op de meest ongepaste plek voor deze plaats en de pose;

c) Je leest geen lezingen over vrouwelijk alcoholisme en je probeert geen seks te hebben met mijn geïmmobiliseerde lichaam – Dan zijn wij en u serieus. Met welk ochtendhoofd in een vloeibaar hoofd zal ik begrijpen dat ik het zal begrijpen.

En het punt is dat wij. Nee, niet alleen geliefden, maar ook een echt team. IK BEN – Zwakke (om vrije objectieve redenen) vrouw en jij – Een nobele man die een vrouw kan geven, maar ook een jas, maar ook een glas water met aspirine.

Ontbijt bij ons in stilte

Geen wonder dat ze ware liefde zeggen – Het is wanneer twee stil zijn, ze ervaren geen onhandigheid, net als de persoon die gebeurde in de geest van Turman met John Travolta. Opnieuw ontbijt – Het ding is extreem intiem.

Als we beide objecten kunnen verbinden en niet tegelijkertijd kunnen voelen, betekent dit dat we echt samen zijn.

Wat meer is, we zijn veilig verhuisd naar een nieuw niveau, als je ‘s ochtends niet eens een grapje probeert te maken als een dag eerder na twee flessen champagne, en ik hoef niet een uur eerder op te staan ​​om cosmetische reparaties uit te voeren.

Als er een meer accurate illustratie van de zin is «Kijk de waarheid», Dan is het. En uiteindelijk ben ik het ermee eens, niet zo verschrikkelijk.

Reageer goed op onze tranen

Ik bedoel, je scheurt jezelf niet, maar tegelijkertijd schreeuwde je haar op me: «Kind, wat is er gebeurd?!» Toen het gebeurde, dan lang geleden.

Namelijk, op het moment dat ik met alles ging voor het meisje – letterlijk – implicaties.

Inclusief tranen die meestal zonder speciale reden stromen. Je begrijpt het niet, maar soms is het net zo leuk om te huilen als het wordt genoemd, alles.

Triest nummer, verouderde Brad Pitt, luieradvertenties, besteed aan een salaris voor spijt, en je leek plotseling aan te raken, – En hier huilen we.

Op dergelijke momenten is het nutteloos om op onze geest en geweten te vertrouwen, te verdwijnen door Valeriaan of kamagra nl call «hysterisch». We moeten ergens knuffelen en kussen.

En slechts twee categorieën mannen kunnen zo zijn: helden van synhematografie en echt in liefde jongens.

P.S. Ik heb op een goede manier een dubbele vergoeding voor dit materiaal. Trouwens, het zou nodig zijn, geeft de redacteur -in aan -.

Het feit is dat u, beste lezer, het artikel niet onder de knie hebt, maar ook de artikeltransformator. Genoeg om een ​​deeltje voor elk element te plaatsen «NEE », Hoe – Voila! – Je bewaart de tekst over wat je moet doen, doe het precies als je van gedachten verandert om het meisje serieus en lange tijd serieus te behandelen.

Ja, overweeg: a) om het programma te starten «Zhdy» Misschien zelfs verschillende punten; b) Ze hebben niet de tegenovergestelde kracht, dat wil zeggen een jonge man die helemaal niet bedoelde, hij faalde bijna.

Toen je leest, slaagde een vriend er zelfs in om met je om te gaan over werk en in slaap te vallen onder de zijkant van ontevreden? Ups… Ik wist dat het nodig was om deze sectie in het begin te plaatsen.

Add a Comment

Your email address will not be published.